Szabaduljon meg a veszélyes hulladéktól, válassza a konténerbérlést!

Azzal szerencsére mindenki tisztában van, hogy vannak veszélyes hulladékok, amelyeket külön kell gyűjteni. A legtöbb embernek elsőként például az elhasznált olaj jut eszébe, ami a lefolyóba öntve egyrészt dugulást okoz, másrészt súlyosan károsítja a környezetet. Ha nagyobb mennyiségű veszélyes hulladék gyűlik össze valahol, akkor a legjobb, ha a konténerbérlést választjuk, így biztos, hogy minden a megfelelő helyre fog kerülni.

Mi minősül veszélyes hulladéknak? Az olyan hulladék, ami az élővilágra közvetve vagy közvetlenül káros, ezért különleges kezelést igényel. A törvény összesen tizenötféle kategóriát különböztet meg: robbanásveszélyes, oxidáló, tűzveszélyes, irritáló (bőrirritációt és szemkárosodást okozó), toxikus (célszervi vagy aspirációs), akut toxikus, rákkeltő, maró, fertőző, reprodukciót károsító, mutagén, akut mérgező gázokat fejlesztő, érzékenységet okozó, környezetre veszélyes és minden olyan, ami az előbb felsoroltakból képes valamelyik olyan tulajdonságot mutatni, amivel eredetileg nem rendelkezett. Kiemelt figyelmet kell fordítani arra, hogy ezek a hulladékok ne kerülhessenek ki a környezetbe, ehhez a legjobb módszer a konténerbérlés.

A konténerbérlés a háztartásban keletkezett veszélyes hulladékokra is megoldást jelent. Ilyenek például az akkumulátorok, a szárazelemek, az étolaj és a zsír, a festékek, tinták, oldószerek, ragasztók, a vegyszerek, az elektromos készülékek, a gyógyszerek, az egészségügyi hulladékok. Ide tartozik például még a fénycső és a többi higanytartalmú hulladék is, de az a textil is, ami fáradt olajjal szennyezett. Ha a konténerbérlés valamiért nem megoldható, akkor a hulladékudvarban bármikor leadhatóak ezek a különleges kezelést igénylő holmik. Viszont, ha például költözéskor, selejtezéskor több gyűlik össze, a legegyszerűbb és legolcsóbb a konténerbérlést választani.

Ha szeretne többet tudni a lehetőségről, keressen fel minket! Cégünk kedvező áron biztosítja a konténerbérlést veszélyes hulladékhoz is, a többi pedig már a mi feladatunk!

Szóljon hozzá!

tizenöt − 7 =

Blogger
Facebook
Telefon:+36 70 253 8284
E-mail:tranzit.remove@gmail.com
Telefon:+36 70 628 5332
E-mail:tranzit.remove@gmail.com
Elérhetõségek