Veszélyes hulladék? Mindig gondoskodjon a szakszerű elszállíttatásról!

A veszélyes hulladékok fokozott veszélyt jelentenek az élővilágra, az emberre és a környezetre. Ebbe a kategóriába tartoznak a mérgező, a tűz- és robbanásveszélyes, a mutációt, a rákot, vagy a fejlődési rendellenséget okozó, irritációt kiváltó anyagok. Ezek mind-mind jelen vannak a hétköznapokban, az ipari területeken és a háztartásokban egyaránt, és természetes, hogy speciális tárolási és szállítási körülményeket követelnek meg. Ha az Ön közvetlen környezetében is fellelhetőek ilyen anyagok, és szeretne ezektől megszabadulni megfelelő keretek között, döntsön veszélyeshulladék-szállítási szolgáltatásunk mellett!

A veszélyeshulladék-szállítással megóvhatja embertársai, az állatvilág és nem utolsó sorban a természet épségét, ugyanis a szolgáltatás biztosítása során speciális körülményeket teremtünk a veszélyes anyagok tárolásához, majd az erre kialakított területre szállítjuk úgy, hogy minden szempontból megfeleljünk a szigorú biztonsági előírásoknak.

Védje velünk a környezetet, mindenképp gondoskodjon a veszélyes hulladék elszállíttatásáról, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Szóljon hozzá!

3 × 5 =

Blogger
Facebook
Telefon:+36 70 253 8284
E-mail:tranzit.remove@gmail.com
Telefon:+36 70 628 5332
E-mail:tranzit.remove@gmail.com
Elérhetõségek