Blog

Konténeres sittszállítás, szóródó anyag szállítás

A rendezett környezethez a zöldhulladék elszállítása is hozzájárul!

Egyre több irodaház körül van zöld terület, ahová fákat, virgágyásokat, zöld gyepet telepítenek annak érdekében, hogy a környezet ellensúlyozza a városi betonrengeteget. Ez több szempontból is nagyon kedvező dolog, mert hozzájárul a környezetvédelemhez, a növények telepítése  tisztább levegőt ad, de a harmonikusabb munkahelyi környezetet is megteremti, ami az alkalmazottak jó kedélyére is hatással van.

A növényeket természetesen rendszeresen gondozni kell. A gyepet nyírni, a virágágyást gyomlálni, a bokrokat és a fákat megmetszeni, hogy rendezett és esztétikus maradjon a park. Felkészültség és szakértelem is szükséges ehhez a feladathoz, ami időről-időre tetemes mennyiségű zöldhulladék felhalmozódásával jár.

A zöldhulladék elszállítására első sorban konténert ajánlott használni. A konténereket bérelni lehet a megfelelő cégtől, ami általában a zöldhulladék elszállításáról is gondoskodik egyúttal. Ha még nincsen szerződése ilyen céggel, forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe szolgáltatásainkat zöldhulladék elszállításával kapcsolatban!

Cégünk konténerek bérbeadásával és konténeres szállítással foglalkozik. Több típusú anyag is kerülhet egy konténerbe, nem csak szóródó anyag vagy sitt, illetve kiselejtezett lomok, hanem a kertgondozás során felgyűlt zöldhulladék is.

Hiába a sok zöld, nem mindegy, hogy milyen formában jelenik meg. Az út szélére halmozott faágak vagy a nem összeszedett, lenyírt fű már nem tartoznak a hívogatóan szép kategóriába, sőt, kifejezetten rossz fényt vetnek magára az irodaházra is. Mit gondolnak majd az ügyfelek a cégről, ha a környezete is elhanyagolt?

A zöldhulladék elszállítása tehát alapvető dolog, amiről minden kertrendezés alkalmával gondoskodni kell. Cégünktől kedvező áron bérelhet zöldhulladék elszállítása céljából is konténereket! Az igényeknek megfelelő méretben és a kért időintervallumra biztosítjuk a konténereket, ha pedig megteltek, el is szállítjuk őket.

A zöldhulladék elszállítással kapcsolatban keressen minket a megadott elérhetőségeink egyikén!

Blogger
Facebook
Telefon:+36 70 627 7770
Telefon:+36 70 628 5332
E-mail:tranzit.remove@gmail.com
Elérhetõségek