Blog

Konténeres sittszállítás, szóródó anyag szállítás

Bau-sitt – Azért, hogy a költözködés ne legyen rémálom

A költözködés, otthonunk elhagyása lelkileg elég strapás folyamat, és ezt megnehezíti a folyamat fizikai része: végeláthatatlan pakolászás van mögötte.

Akik még soha sem költözködtek, és rakodták fel életüket egy teherautó platójára, azoknak fogalmuk sincs, hogy mivel is jár. Nem vidám sétagaloppról van szó ugyanis: sokszor évek, hónapok, hetek szervező munkájára kerül pont a kiköltözéssel.

Az ide-oda való tologatás és holmijaink átnézése közben megannyi lim-lom köszönhet ránk. „Jééé, nem is tudtam, hogy ez még megvan”-sóhajtunk fel többször is. Az adott dolgot megfogjuk, megtapogatjuk, félrerakjuk, de valahol már érezzük, hogy nem jöhet velünk az új otthonunkba. Számára már lezárult egy korszak.

Itt jön képbe a Bau-sitt: villámgyorsan eltünteti feleslegessé vált cókmókjaid.

Ha nagyon gondolkodsz rajta, hogy egy adott tárgy, bútor, szőnyeg menjen-e vagy maradjon, az régen rossz: te is tudod, hogy amire nem tudsz tiszta szívből igent mondani, az valójában nem is hiányzik igazán. Nem értékeled, nem szereted eléggé, sőt, nem is veszed hasznát. Lehet, hogy egy kicsit fájni fog a hiánya, de amint beköltözöl az új házad falai közé, és élettel töltöd azt meg, már csak halvány emlék lesz.

A költözködéskor való célszerű lomtalanítás azért is szuper dolog, mert így biztosan nem zsúfolod tele az új lakhelyed padlását, pincéjét, ne adj isten kamráját, hanem szép kényelmesen elférsz majd.

A Bau-sittre számíthatsz! Mindenféle bútort, lim-lomot, ruhát, rongyot, papírárut, újságot, könyveket, egyéb tárgyakat ránk bízhatsz.

Ide kattintva tudsz konténert rendelni.

 

A teendőid:

1.) kitöltöd a konténer rendelési adatlapot, vagy felhívsz minket az alábbi telefonszámokon, és megbeszéljük, mikor találkozzunk:

+36 70 253 8284,+36 70 628 5332

Fontos infó: saját telken, kapun belül a teherautónak szüksége van 3 m széles bejáratra, ráfordulóra.

2.) Ha szükséges, váltsd ki a Közterület Foglalási engedélyt (erre közterületen van szükség).

 

 

 

A mi teendőink:

1.) A konténer(eke)t hétköznap reggel 07-tól délután 18 óráig bocsátjuk a rendelkezésedre.

2.) A szolgáltatásért készpénzzel fizetsz. Természetesen ÁFÁ-s számlát is kérhetsz.

3.) A konténereket a megbeszélt időben elszállítjuk.

Blogger
Facebook
Telefon:+36 70 627 7770
Telefon:+36 70 628 5332
E-mail:tranzit.remove@gmail.com
Elérhetõségek