Blog

Konténeres sittszállítás, szóródó anyag szállítás

Béreljen konténert költözéshez is!

A költözés nagy feladat, sok előkészülettel és fáradtsággal jár, amiket ha jól megszervezünk, rengeteg fejfájástól és időpocsékolástól megkímélhetjük magunkat. Az egyik, sokak által elfelejtett előkészület a selejtezés. Mielőtt mindent becsomagolnánk, nézzük át minden holminkat: mire van még szükségünk, és mi az, amit évek óta nem is használunk!

A költözéshez egy nagyobb selejtezést követően konténerbérlésre is szükség lehet. Ha valakinek sok régi bútora van, és kidobná őket, akkor érdemes konténert bérelni. A nagycsaládosok esetében gyakori, hogy a gyerekek kicsi korából megmaradt holmikat őrizgetik. Aminek már senki nem veszi hasznát, az mehet a konténerbe!

Keresse fel cégünket bizalommal, és béreljen konténert költözés előtti selejtezéshez! Több méretben is kínálunk konténereket bérlésre, mindet kedvező feltételekkel. Amennyiben minél egyszerűbben és gyorsabban szeretne megszabadulni a kiselejtezett és felesleges kacatoktól, a konténerbérléssel megteheti! Kérjen árajánlatot elérhetőségeinken!

Blogger
Facebook
Telefon:+36 70 627 7770
Telefon:+36 70 628 5332
E-mail:tranzit.remove@gmail.com
Elérhetõségek