Blog

Konténeres sittszállítás, szóródó anyag szállítás

Érdekességek a konténeres sittszállítás világából

32652697 – close-up of yellow skip full of concrete and rubbish

Időről-időre kapunk kérdéseket tőletek a szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Úgy döntöttünk, hogy mindannyiunk okulására ezúttal egy bejegyzés keretében is választ adunk a leggyakrabban feltettekre.

Ha rendelek tőletek egy konténert, a megrendelés időszakán belül kicserélitek nekem?

Nem. Egy adott konténert a megrendelési időszakon belül nem cserélünk. Tehát ha több konténernyi elszállítandó holmid van, az plusz konténert jelent számodra, természetesen plusz költséggel. Ez sajnos nem úgy működik, mint az éttermekben időnként hirdetett korlátlan fogyasztás. Mielőtt elkezdenél keresgélni, megnyugtatunk: máshol sem.

A szóródó anyag szállítási árak magát a szóródó anyagot is tartalmazzák?

Nem. A szóródó anyag szállítási árak csak a billenőplatós autókkal, tehergépjárművekkel végzett szállítás szállítási díját tartalmazzák, a szóródó anyag (termőföld, rostált termőföld, töltőföld, rostált töltőföld, sóder, bányahomok, kulé, murva) árát nem.

A szóródó anyag szállítási szolgáltatást ide kattintva tudod megrendelni.

Mindent elszállítotok, amit kérek?

Ha az ebben a felsorolásban lévő anyag elszállítását kéred, akkor teljesen biztos. Ha az elszállítandó holmit nem találod a felsorolásban, akkor hívj minket bátran a következő telefonszámok valamelyikén: +36 70 253 8284, +36 70 628 5332.

Íme, a lista:
ÉPÍTÉSI ÉS BONTÁSI TÖRMELÉK, SITT
Mindenfajta építkezés, felújítás során keletkező hulladék, bontott tégla, beton, nyílászárók, csövek, fóliák, stb. A törmelék közé lebomló zöldhulladékot ne tegyél!

VESZÉLYES HULLADÉK
kátránypapír, pala, tetőpala, festék, autógumi, hígító, olaj, olajjal szennyezett göngyöleg, akkumulátor, TV

A veszélyes hulladékokat mindenképp másképp kell szállítani, mint az egyéb anyagokat. Mi teljesítjük a szállításra vonatkozó előírásokat, és speciális hulladéklerakókba helyezzük őket.

Bízd ránk nyugodtan a veszélyes hulladékodat!

LOM
Mindenfajta ház körüli lim-lom, legyen az bútor, egyéb eszköz, textília (pl. ruhák, rongyok), papíráru (pl. újságok, könyvek) vagy egyéb tárgyak.

KERTI ÉS ZÖLD HULLADÉK
ágak, gallyak, fa, levágott fű, levelek stb.

Tudtad? A levelek, gallyak, zöld kerti hulladékok elsősorban komposztgyárba kerülnek. Így biztos lehetsz benne, hogy véded a környezetedet.

KOMMUNÁLIS HULLADÉK
vegyes jellegű, de nem folyékony háztartási szemét

Itt rendelhetsz tőlünk konténert!

Bau-sitt: a konténeres sittszállítás szakértője.

Blogger
Facebook
Telefon:+36 70 627 7770
Telefon:+36 70 628 5332
E-mail:tranzit.remove@gmail.com
Elérhetõségek