Blog

Konténeres sittszállítás, szóródó anyag szállítás

Ha elmarad a holtomiglan, holtodiglan

Ma Magyarországon rengeteg a válás. Az egykor egész életüket együtt tölteni vágyó fiatalok immár kígyót-békát, és lomot egymáshoz vágva indulnak el két irányba. Ha az egyik fél marad a lakásban, akkor bizony akad majd egy-két teendője.

 

A nagy válási csetepaté közepette ugyanis a költöző fél nem kis mennyiségű lomot hagyhat hátra maga után. Ezek egy részét direkt hagyja ott a távozó fél, másik felét a nagy sietségben véletlenül, de esze ágában sincs visszamenni érte.

 

Nos, mit tehet a lakásban maradt ex? Ritka, hogy szívesen pakolgatná még évekig ezeket a másikra emlékeztető dolgokat. A legjellemzőbb az, hogy mielőbb meg akar szabadulni minden egyes darabtól. Főleg, ha abszolút semmi remény sincsen arra, hogy sikerül kibékülni a távozó társsal.

 

Főként akkor halmozódik fel nagy mennyiségű lom, amikor hosszú-hosszú éveket töltöttek együtt a felek. Ami egykor a közös életüket segítette, mára funkcióját vesztette.

 

Aki marad, az nem szívesen használja még a tányérokat, poharakat sem. Elajándékozni nem akarja az egyes tárgyakat a barátoknak és a rokonságnak, mert nem szívesen látná náluk viszont, mondjuk egy vendégeskedés keretében.

 

Már csak azért is tanácsos ezektől a tárgyaktól, lomoktól mielőbb búcsút venni, mert ez nagy mértékben segíti a felejtést, és a válás utáni gyógyulási folyamatot.

 

Sőt, a konténer rendelésre akkor is szükség lehet, ha mindketten kiköltöznek az addigi fészekből.

 

Segíthetünk?

 

Konténert itt tudsz rendelni.

 

Az alábbi lomokat szállítjuk el:

 

Félbemaradt építkezés esetén az alábbi építési törmelékeket visszük el: mindenfajta építkezés, felújítás során keletkező hulladék, bontott tégla, beton, nyílászárók, csövek, fóliák, stb.

 

Lom: mindenfajta ház körüli lim-lom, legyen az bútor, egyéb eszköz, textília (pl. ruhák, rongyok), papíráru (pl. újságok, könyvek) vagy egyéb tárgyak.

 

Kommunális hulladék: vegyes jellegű, de nem folyékony háztartási szemét.

 

Kerti és zöld hulladék: ágak, gallyak, fa, levágott fű, és levelek.

 

Veszélyes hulladék: kátránypapír, pala, tetőpala, festék, autógumi, hígító, olaj, olajjal szennyezett göngyöleg, akkumulátor, TV.

 

A lomok eltakarítására, konténeres elszállítására akkor is égető szükség van, ha a házastársak árulni akarják az ingatlanukat, hiszen egyrészt biztosan nem akarják, hogy idegenek lássák a régi életük romjait, másrészt egy tiszta, rendes lakásra szívesebben lecsapnak a vevők is.

 

 

Kérdés esetén az alábbi telefonszámokon érhetsz el bennünket: +36 70 253 8284 és +36 70 628 5332.

 

Blogger
Facebook
Telefon:+36 70 627 7770
Telefon:+36 70 628 5332
E-mail:tranzit.remove@gmail.com
Elérhetõségek