Blog

Konténeres sittszállítás, szóródó anyag szállítás

Kertrendezés, lomtalanítás után ne égesse el a hulladékot, hanem béreljen konténert!

A tavasz és a nyár kezdete sok helyen egyet jelent a lomtalanítással, sokan ilyenkor nagytakarítást rendeznek otthon, amelynek során kicsit selejteznek is a dolgaik között. Annak, akinek van kertje, illetve garázsa, érdemes lehet ezeket is belevonni a műveletbe és ott is lomtalanítani. Még jobb, ha a kertrendezést is ekkorra időzítjük, mert így a keletkező hulladékot egyszerre vitethetjük el. A legegyszerűbb, ha ehhez a konténerbérlést választjuk.

Sajnos nagyon sokan azt a megoldást választják, hogy a leselejtezett lomokat, hulladékot elégetik. Ez azonban egyrészt súlyosan környezetkárosító hatású, másrészt pedig szabálytalan is. Ha valakit ilyen tevékenységen kapnak, elég magas bírságra számíthat. Fontos, hogy még a zöldhulladék égetése is tilos, ezért a kertrendezés során összegyűlt ágaktól, levelektől is konténerbérléssel célszerű megszabadulni.

Még nagyobb felelőtlenségre vall, amikor valaki egyszerűen csak kiteszi az erdő szélére a feleslegessé vált holmikat és a sorsukra hagyja őket. Így veszélybe sodorja az ott lévő élővilágot, állatokat és növényeket egyaránt. A bomló tárgyakból ugyanis rengeteg mérgező anyag szivárog a talajba és hosszú távon megmérgezi a környéket. Konténerbérléssel mindez megelőzhető!

Konténerbérléssel rengeteg felesleges lomtól szabadulhatunk meg: akár a régi bútoroktól, akár a szükségtelen gyerekjátékoktól, rossz állapotú ruháktól is. Cégünktől többféle méretben is bérelhető konténer, ráadásul kedvező áron. Biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja a jó megoldást ahhoz, hogy megszabaduljon a lomoktól.

Amennyiben érdekli szolgáltatásunk, ismerje meg a részleteket! Szeretne bővebb tájékoztatást, árajánlatot kérni konténerbérléssel kapcsolatban? Keressen fel minket bizalommal, megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen válaszolunk a kérdéseire! Válasszon Ön is szabályos, környezetbarát megoldást, váljon meg régi dolgaitól kedvező árú konténerbérlés segítségével!

Blogger
Facebook
Telefon:+36 70 627 7770
Telefon:+36 70 628 5332
E-mail:tranzit.remove@gmail.com
Elérhetõségek