Blog

Konténeres sittszállítás, szóródó anyag szállítás

Konténeres sittszállítás: hová kerüljön az építési hulladék?

konténeres sittszállítás

A konténeres sittszállítás megoldja az építési hulladék komoly gondját. Az építkezéseken felhasznált alapanyagokból egy új épület születik, de sok alapanyagot nem tudnak teljes egészében a falakba, a padlóba, a tetőbe építeni, a felesleg egy része pedig nem is hasznosítható újra.  Az építési hulladék kategóriájába tartozó építési törmelék és egyéb anyag sorsa már el van döntve, megy a hulladék közé. Az építtetők többsége tisztában van azzal, hogy mit lehet kezdeni a hulladékkal és mit nem, éppen ezért soha nem mulasztja el a konténeres sittszállítás megrendelését.

A konténeres gyűjtés és a sitt elszállíttatása az egyetlen ideális megoldás az építési hulladék gondjára. A környezetbarát kezelés enélkül a konténeres sittszállítás nélkül nem tud megvalósulni, hiszen a hulladék az építkezésen nem maradhat, de nem is lehet kirakni akárhová.

Vannak szép számmal olyan építkezők is, akiknek viszont fogalmuk sincsen arról, hogy az építési törmelékkel mit lehet és mit nem szabad csinálni, illetve téves információknak vannak birtokában. Az építkezés, bontás, tereprendezés során keletkezett hulladék csak és kizárólag az erre kijelölt helyeken halmozható fel. A célra kijelölt hulladék udvarok, hulladékgyűjtő telephelyek állnak rendelkezésre. A konténeres sittszállítás végső célja is ilyen telephelyekre vezet. A telephelyen átveszik a hulladékot és a ma érvényben lévő szabályok szerint, korszerű technológiával közel teljesen újrahasznosítják, amit lehet. A telephelyen az átvétel és a szétválogatás történik, az újrahasznosítást általában egy másik helyen végzik. Célszerű szétválogatott formában gyűjteni a konténeres sittet, hulladékot.

Forduljon bizalommal egy olyan, konténer bérbeadással és konténeres szállítással foglalkozó céghez, ami arról is gondoskodni tud, hogy a konténer teljes tartalma a megfelelő helyre kerüljön! A konténeres sittszállítással kapcsolatosan minden információt megosztunk az érdeklődőkkel a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén. Érdeklődjön a bérlés részleteiről a kollégáinknál!

Blogger
Facebook
Telefon:+36 70 627 7770
Telefon:+36 70 628 5332
E-mail:tranzit.remove@gmail.com
Elérhetõségek