Blog

Konténeres sittszállítás, szóródó anyag szállítás

Le a régi bútorokkal!

A bútorok általában együtt élnek-halnak. Amikor beköltözöl egy lakásba, frissen vásárolsz konyhaszekrényt, szekrénysort, éjjeliszekrényt, komódot, ágyakat, stb. Nos ezek általában pont egyszerre adják be az unalmast, öregednek és értéktelenednek el.

Biztosan te is találkoztál már a következő bútorproblémákkal.

 

  1. A gyerekek által össze-vissza fogdosott, és rongált bútorok

Egy ideig a kis művész ténykedése (filctoll, toll, vésés, szegelés, rugdosás) még korrigálható, lemosható, letakarható. A későbbiekben viszont már legszívesebben eldugnád a ház legsötétebb sarkába. Egyszerűen szégyelled a vendégek előtt, és valld be, cseppet sem kellemes rájuk nézni.

 

  1. Ódivatú bútorok

Lehet, hogy 10-20 éve újnak számítottak, és öröm volt őket a házad négy sarka között tudni, de most már nem azok. Pláne, ha már amúgy is a nagymamádtól örökölted őket. Nem állítjuk, hogy minden régi bútornak máglyán kellene végezni, nyugodtan megtarthatsz egyet-kettőt emlékbe.

Azonban, ha belépve a lakásba azon kapod magad, hogy legszívesebben azonnal kidobnád az összeset, és már amúgy is kinézted az utódokat az IKEA-ban, akkor itt az ideje váltani.

Le a roskatag karosszékekkel, az ormótlan hármasszekrényekkel, a kopott kórházi vaságyakkal, és az ásatag ebédlőgarnitúrákkal!

 

Lássuk, hogy mit lehet tenni az ilyen-olyan okokból kidobni kívánt bútorokkal:

– kicipelheted őket a fészerbe, kamrába, műhelybe, és befoghatod szerszámos szekrénynek

– leviheted őket a nyaralódba, hétvégi házadba, főleg ha az ott lévő bútorok még ezeket is felülmúlják

– csúfíthatod vele az udvarod kinézetét

– elajándékozhatod/eladhatod őket rokonnak, barátnak, ismerősnek

– úgy döntesz, hogy nem szenvedsz velük, rendelsz konténert, és a Bau-Sitt kegyeire bízod őket. Gyors, és hathatós megoldás, ha nincs időd foglalkozni velük, és mielőbb szeretnél helyet biztosítani az új, gyönyörű bútorszerzeményeidnek.

Minden kanapé és szekrény mesél, de ha már nem szereted hallgatni ezt a mesét, akkor itt az ideje az elszállíttatásuknak és a konténerrendelésnek.

Telefonszámaink:+36 70 253 8284, +36 70 628 5332.

Blogger
Facebook
Telefon:+36 70 627 7770
Telefon:+36 70 628 5332
E-mail:tranzit.remove@gmail.com
Elérhetõségek