Blog

Konténeres sittszállítás, szóródó anyag szállítás

Lom-kacat szállítás bármikor!

A lomtalanítás egy hasznos esemény mindenhol, hiszen ilyenkor ingyen megszabadítanak minket a feleslegessé vált kacattól, szeméttől, méretre és mennyiségre való tekintet nélkül. Az új dolgoknak találunk helyet és a lakásban megszabadulhatunk a porfogóktól.
A lomtalanítás csak bizonyos alkalmakkor (egy évben egyszer) kerül meghirdetésre, és sajnos nem is minden Önkormányzat engedheti meg magának illetve helyhiány miatt nehéz addig is otthon tárolni a megunt dolgokat.
Nem is kell, hogy így tegyen, mivel egy konténer segítségével megszabadíthatja otthonát a lomok uralma alól. A konténer rendelés, a www.bau-sitt.hu-val megoldást nyújthat, segítségünkkel egyszerűen és gyorsan megszabadulhat a megunt, feleslegessé vált bútoroktól, háztartási hulladéktól és mindentől, amire már nincs szüksége.
Forduljon hozzánk bizalommal és tapasztalt kollégáink, a lehető legrövidebb időn belül kiszállítják az Önnek leg megfelelőbb konténert.
Tájékozódjon a konténer rendeléséről a www.bau-sitt.hu oldalon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 0670/253-82-84 telefonszámon.
Bármilyen kérdés, kérés esetén állunk rendelkezésére a hét minden napján 07-21 óra között.
Üdvözlettel a www.bau-sitt.hu csapata

Blogger
Facebook
Telefon:+36 70 627 7770
Telefon:+36 70 628 5332
E-mail:tranzit.remove@gmail.com
Elérhetõségek