Blog

Konténeres sittszállítás, szóródó anyag szállítás

Milyen előnyei vannak a konténeres sittszállításnak?

Milyen előnyei vannak a konténeres sittszállításnak?

Manapság, ha az emberek épületbontással, vagy felújítással találkoznak, akkor a területről biztosan nem hiányozhatnak a különböző konténerek, amelyekben rengeteg törmelék, építési hulladék van. Az, hogy ezek a berendezések elengedhetetlenné váltak ezekről a területekről, nem véletlen, ugyanis az, hogy a sitt így összegyűjthetővé, majd elszállíthatóvá válik, jó pár előnnyel jár.

Az első és a legfontosabb előny a konténeres sittszállítás kapcsán az, hogy nincs szükség zsákok alkalmazására és azok elszállításának megszervezésére. Ez például egy hatalmas létesítmény felújításakor, vagy lebontásakor több szempontból is igazi könnyebbséget jelent a kivitelezők számára. Ilyen jelentős mennyiségű építési hulladék kapcsán komoly kiadásokat jelent a zsákok megvásárlása, és nem is biztos, hogy a beszerzett mennyiség elég is lenne a terület megtisztításához. Ebben az esetben az is kétséges, hogy az elszállításhoz is megvannak a megfelelő körülmények és feltételek, emiatt pedig később komoly fennakadások lehetnek. Ha a kivitelezők már rögtön, a munkálatok megkezdése előtt a konténeres sittszállítás mellett döntenek, semmilyen szervezésre és vásárlásra nem lesz szükség. A konténerek hatalmas mennyiséget képesek elnyelni az építési törmelékből, és az elszállításról a pedig a konténert biztosító cég gondoskodik.

A konténeres sittszállítás biztosítja, hogy a terület a következő munkafázisokhoz teljesen megtisztítva kerüljön átadásra, ezáltal garantálva azt, hogy nem történhet személyi sérülés a széthagyott törmelékek miatt. Ilyen balesetekből komoly bírósági ügyek is keletkezhetnek, ezt pedig nem érdemes kockáztatni.

Ha Ön is felújítási, vagy bontási munkálatokkal foglalkozik, mindenképp éljen a konténeres sittszállítás lehetőségével, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal! Önnek csak össze kell gyűjtenie konténereinkbe az építési törmeléket, mi pedig minden másról gondoskodunk. Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú és pontos. Ha a konténeres sittszállítás igénybevétele előtt további információkra lenne szüksége a szolgáltatásról, abban az esetben is bátran vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!

Blogger
Facebook
Telefon:+36 70 627 7770
Telefon:+36 70 628 5332
E-mail:tranzit.remove@gmail.com
Elérhetõségek