Blog

Konténeres sittszállítás, szóródó anyag szállítás

Nagyobb volumenű lomtalanításhoz is béreljen konténert!

A lomtalanítás mindenki számára aktuálissá válik előbb vagy utóbb. Nem lehet ugyanazokat a bútorokat és holmikat használni, ezeket cserélni kell, kidobni a régit és az újnak helyet csinálni. A legtöbben tavaszra időzítik a szelektálást, amikor élénkebben él a késztetés, hogy kicsit megújítsuk, összeszedettebbé tegyük az otthonunkat. Persze egy lomtalanításnak egyéb okai is lehetnek. Valaki megörököl egy házat berendezéssel együtt, egy komplett hagyatékot, aminek nem minden darabjával tud mit kezdeni. A költözés is egy olyan élethelyzet, amikor érdemes nagyobb volumenű lomtalanítást tartani, hogy csak azt vigyük magunkkal az új lakásba, aminek még hasznát vesszük.

A szelektálással megvárhatjuk a hivatalos lomtalanítás szervezett időpontjait, de erre nem mindig van lehetőség. Akkor sincsen semmi probléma, ha nem tudunk az előre szervezett lomtalanításhoz igazodni, mert saját magunk is lebonyolíthatjuk, csak konténerbérlésre van hozzá szükség.

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe szolgáltatásainkat konténerbérléssel kapcsolatban! A cégünktől bérelhető konténerek között különböző méretű gyűjtők találhatóak, amiket kedvező árakon adunk bérbe. A bérleti díj a  bérelt konténer nagysága, illetve űrtartalma és a tartalmának a típusa  függvényében alakul. Érdemes megfontolni ezt a lehetőséget, ha a lomtalanítással már nem szeretne vagy nem tud tovább várni, mert kifizetődő befektetés. A lomokat nem lehet csak úgy az út szélén hagyni, ha nem tudja tovább tárolni őket, egy bérelt konténerbe gyűjtse és szállíttassa el mindet! A lomok így a számukra kijelölt helyre kerülnek, ahol nem csúfítják el és nem szennyezik a környezetet.

Amennyiben megbízható szolgáltatót keres és szeretné minél egyszerűbben lebonyolítani a közeljövőben megtervezett, nagyobb volumenű szelektálást, ne mulassza el felvenni velünk a kapcsolatot! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén tájékozódjon árainkról, ajánlatainkról konténerbérléshez kapcsolódóan! Ha kérdések merülnek fel Önben, örömmel megválaszoljuk őket, a lehető leghamarabb.

Blogger
Facebook
Telefon:+36 70 627 7770
Telefon:+36 70 628 5332
E-mail:tranzit.remove@gmail.com
Elérhetõségek