Blog

Konténeres sittszállítás, szóródó anyag szállítás

Sitt, építési és bontási törmelék, lom szállítása? Mindet ránk bízhatja!

Építkezik, felújít, netán elérkezett az ideje annak, hogy végre megvalósítsa a régóta tervezgetett selejtezést? Ezek a projektek kisebb-nagyobb felfordulást okozhatnak környezetében, hiszen sok törmelék, sitt, kacat marad utánuk. Ezeket bizony el is kell szállítania valakinek a kijelölt gyűjtőhelyekre. A legjobb, ha szakemberekre bízza ezt a feladatot, egy rutinos csapat ugyanis minden szükséges eszközzel rendelkezik ahhoz, hogy gyorsan és egyszerűen levezényelje a szállítást.
Keressen fel minket bizalommal, ha a sitt, építési és bontási törmelék, lom szállítását szeretné egy profi cégre bízni! Örömmel segítünk, hogy a maradék bontott anyag, a levert vakolat, a már használaton kívüli tégla, a kiszolgált kanapé vagy a kitört lábú székek mind a megfelelő helyre kerüljenek.
Jól felszerelt gépparkkal és több éves tapasztalattal végezzük munkánkat, minden hasonló megbízást gördülékenyen kivitelezünk. A sitt, építési és bontási törmelék, lom szállítását kedvező árfekvéssel vállaljuk, és minden esetben igyekszünk elnyerni a megrendelők elégedettségét a munkánk magas színvonalával is.
Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken sitt, építési és bontási törmelék, lom szállítás megrendeléséhez!

Blogger
Facebook
Telefon:+36 70 627 7770
Telefon:+36 70 628 5332
E-mail:tranzit.remove@gmail.com
Elérhetõségek