Blog

Konténeres sittszállítás, szóródó anyag szállítás

Sittszállítás bontási törmelékhez!

sittszállítás

sittszállításra az építkezés és az épületbontás során egyaránt szükség van! Az új épületek nem mindig épülnek egy teljesen üres telekre. Gyakran a telken található egy régi épület is, ami már bontásra van ítélve. A veszélyessé vált vagy csak felesleges és kihasználatlan épületek sorsa a bontás, hogy átadják helyüket az újabbaknak.

Az épület bontás során rengeteg törmelék keletkezik, hiszen az épület teljes anyaga, berendezéssel, kiegészítőkkel együtt a földdel válik egyenlővé. Mi történik a lebontott elemekkel? Gyakran újrahasznosítják azokat az építőanyagokat, amik még a felhasználáshoz jó állapotban vannak, de akad olyan építőanyag is, ami már egyszerűen nem alkalmas semmire, ezeket a szemét telepre kell szállítani. A tereprendezés, épületbontás során keletkezett törmelék, építőanyag konténeres sittszállítással kerül majd a kijelölt helyére. A konténer bérlést bonyolítsa le a mi szolgáltatásaink és konténereink segítségével!

sittszállítást maga a konténer bérlés ügyintézése előzi meg. Keressen minket bizalommal és rendeljen olyan kéntereket, amik méretben és számban is képesek kiszolgálni az igényeket! Amennyiben nem tudja, hogy a sittszállításhoz mennyi konténert kell bérelnie, nyugodtan kérjen tőlünk tanácsot, a legjobb tudásunk szerint eligazítjuk!

sittszállításhoz használt konténerekbe minden bele kerülhet, ami az épület bontás során előkerül. Ahogyan halad a bontás, a konténerek úgy telnek meg. Természetesen a  sittszállítást folyamatosan intézzük, ha nincs elég hely az összes törmelék tárolására. A különböző anyagokat ugyanis csoportosítva kell gyűjteni. A csempe, tégla, fa anyag, beton, cserép szelektálva gyűjthető. Amire nincs szükség, azt a  sittszállítás során engedéllyel rendelkező lerakó helyre visszük, ahol a törmelék feldolgozás után újrahasznosításra kerülhet.

A  sittszállítással kapcsolatban szívesen adunk részletes tájékoztatást az érdeklődőknek. Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a megadott elérhetőségeink egyikén és tudjon meg mindent a  sittszállításról!

Blogger
Facebook
Telefon:+36 70 627 7770
Telefon:+36 70 628 5332
E-mail:tranzit.remove@gmail.com
Elérhetõségek