Blog

Konténeres sittszállítás, szóródó anyag szállítás

Sittszállítás, konténer rendelés Taksonyban!

sittszállítás

sittszállítást nem lehet megspórolni egy építkezés, felújítás, átalakítás során, de egyszerűbb lehet, ha jó csapatot választ hozzá. A sitt tulajdonképpen hulladékot jelent, de abból sokfélét foglal magába. A sitt összefoglaló neve minden, olyan hulladéknak, ami építőanyag felhasználás során keletkezik. A régi és új alapanyagok is ide tartoznak, tehát  a bontásból és az építésből származó anyagok egyaránt sittnek számítanak, csakúgy, mint a földmunkából, tereprendezésből keletkező anyagok is.

sittszállítás hiányában a törmelék ott marad az építési, bontási területen, ahol helyet foglal, balesetveszélyt okoz és akár bírságot is vonhat maga után. A legjobb megoldás, ha már a munkálatok kezdetén megszervezi a konténer rendelést és a sittszállítást. A sittszállításhoz konténer bérlést ajánlunk, mert ez a szolgáltatás amellett, hogy tiszta módja a törmelék egybe gyűjtésének, a hulladék elszállítását is magába foglalja.

A sitt összegyűjtését szokás sittes zsákok használatával is megoldani, de a zsákos gyűjtésnek több hátránya is van. Először is a sittszállítás nehézkesebb, ha a zsákokat külön kell összegyűjteni és egy, szállításra alkalmas járműre pakolni. A zsákok anyaga erős ugyan, de mivel mégiscsak zsák, egy élesebb kő, szeg vagy egy nehezebb súly nagyon könnyen kiszakíthatja. Ebből olyan balesetek alakulhatnak ki, amik hátráltatják a munkát és a veszélyesek is lehetnek a bontási vagy építési területen tartózkodók fizikai épségére nézve.

A konténeres sittszállítással ki lehet küszöbölni a zsákok használatát, a plusz eszközök megvásárlását, elegendő csak egy megfelelő méretű konténert kölcsönözni. Ebbe a konténerbe minden, a sitt kategóriába tartozó hulladék kerülhet, amit sitt lerakó helyekre szállít a megbízott cég.

Taksonyban is vállalunk sittszállítást, ha bontási, építési törmelék gyűjtéséhez és elszállíttatásához keres színvonalas szolgáltatást. A bérelhető konténerekről, árakról és lehetőségekről tudjon meg többet kollégáinktól a feltüntetett elérhetőségeinken!

Blogger
Facebook
Telefon:+36 70 627 7770
Telefon:+36 70 628 5332
E-mail:tranzit.remove@gmail.com
Elérhetõségek