Billenőplatós autókkal vállaljuk:

  • Az ömlesztett – homokot, sódert, murvát, termőföldet, kulé kavicsot, tört tavicsot
  • minden más egyéb építőanyagot: betont, robbantott fali murvát, földmunka által kitermelt anyagokat

billenőplatós tehergépjárművekkel szállítjuk ki, illetve el. Minimális rendelés 10 köbméter, maximális rendelés 20-25 köbméter/kanyar.

Budapest és Pest-megye területén

szóródó anyagok szállítása

LAKOSSÁGI FUVARVÁLLALÁS

CÉGES FUVARVÁLLALÁS

PONTOS TELJESÍTÉS

A szóródó anyagok szállítását nyugodtan ránk bízhatja!

A szóródó anyagok szállítását nyugodtan ránk bízhatja!Az építkezéseken egyszerre többféle anyagot is használnak, amiket különböző osztályokba lehet sorolni. A szóródó anyagok is egy külön osztály. Azokat az anyagokat jelöli, amik szemcsés állagúak, apróbb elemekből állnak.

A szóródó anyagokat elsősorban építkezések helyszínén használják fel, illetve kőműves munkák, felújítások, útépítés alkalmával. A szóródó anyagok közé tartozik a homok, a kavics, kő, kőpor, zúzott kő, sóder, amiből építőanyag, vagy kötőanyag válik. Háztartási felhasználásra is alkalmas, például kertbe, udvarra töltőanyagnak, nem csak az építőipar számára. Ide sorolhatjuk a termőföldszállítást is, hiszen hasonló tulajdonságokkal rendelkezik.

A szóródó anyagok szállítása történhet egyenesen a lelőhelyről, bányákból, vagy pedig a lerakat helyéről, tüzépről is. Az anyag minősége természetesen elsődleges, de a szállítása is lényeges, mert ki szeretné a megrendelt árut hiányosan, vagy szennyezetten megkapni?

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg cégünk szolgáltatásait! Többek között szóródó anyagok szállításával is foglalkozunk, és ebben a tevékenységben már nagy tapasztalattal rendelkezünk. A szóródó anyagok szállítását billenőplatós teherautókkal végezzük, ennek köszönhetően a szállítás és a lerakodás is gyors és biztonságos. Aki szeretné a cégünket megbízni szóródó anyagok szállításával, annak felhívjuk a figyelmét a minimum, illetve a maximum köbméter értékekre, ezeken túl sajnos nem vállalunk szóródóanyag-szállítást.

Az árainkat a honlapon szereplő árkalkulátor segítségével lehet kiszámolni. Sok minden befolyásolja a végső árat, így nem teszünk közzé egységes díjszabást. Változó, hogy milyen távolságra rendeli valaki a szóródó anyagok szállítását, mekkora mennyiséget kell szállítani, és a lerakás helyszíne a körülményeket tekintve milyen. Lakosság és cégek számára történő szóródóanyag-szállítást egyaránt vállalunk!

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén, és érdeklődjön a szóródó anyagok szállításának részleteiről kollégáinktól!

Szóródó áruk és töltőanyag szállítását a munkaterület megközelíthetőségétől, a szállítási távolságtól  és a megrendelt szóródó anyag mennyiségétől függően  többféle méretű és kapacitású tehergépjárművel tudjuk végezni.

Használja kalkulátorunkat a várható szállítási díj megállapítására.

A kalkulátor használata nem minősül ajánlattételnek, kérjük minden esetben pontosítsa telefonon is az árat.

Maximális szállítási mennyiség 25 m3

óra

Rendelkezésre állás

%

Sikeres szállítások

%

Ügyfeleink elégedettsége

  • Járműveink és tapasztalt gépjárművezetőink lehetővé teszik a nem veszélyes áruk szállítására vonatkozó előírások maradéktalan betartását.
  • Kizárólag ellenőrzött, jó minőségű anyagokkal dolgozunk, alapanyagainkat egyenesen a bányából szállítjuk.
  • Gépjárműveinkkel folyamatos diszpécser kapcsolatotban vagyunk, így azonnali információt tudunk nyújtani megbízóinknak a munkavégzéssel kapcsolatban, azonnal rugalmasan reagálunk váratlan, vagy eseti jellegű megbízásrokra is.
  • Bontásból származó anyagokat törekszünk minél nagyobb arányban újrahasznosítani.
  • A szállítás megrendelése reggel 7 órától 20 óráig lehetséges a weboldalon vagy telefonszámainkon (+36 70 253 8284, +36 70 628 5332).
Blogger
Facebook
Telefon:+36 70 253 8284
Telefon:+36 70 628 5332
E-mail:tranzit.remove@gmail.com
Elérhetõségek